بهداشت و ایمنی مواد غذایی - کارشناسی ارشد


هدف کلی بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد، تربیت افرادی است که قادر باشند به امر بهداشتی و ایمنی مواد غذایی در سطح جامعه با انجام دادن آزمایشات لازم و تفسیر نتایج آنها وشناسایی مخاطرات مواد غذایی در سطح جامعه و اجرا کردن روشهایی مناسب در پیش‌گیری بیماریهای ناشی از غذا بپردازند و در بهره برداری از روشهای مفید در بهبود و ارتقاء سلامت مواد غذایی موثر باشند.

طول دوره و تعداد واحدها:

طول دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته : 3 سال
تعداد کل واحد: 39 واحد
تعداد دروس اختصاصی: 20 واحد
تعداد دروس اختیاری: 4 واحد
تعداد دروس جبرانی: 9 واحد
تعداد دروس کارآموزی: -
تعداد پایان نامه: 6 واحد


6.1.9.0
گروه دورانV6.1.9.0